فاطمه آجرلو در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دوران دبستان و دانش آموزی بهترین زمان برای نهادینه کردن هر موضوعی در ذهن است و نقش موضوعاتی که در این دوران در اذهان جای می گیرد ، هیچ گاه از ذهن پاک نمی شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همانگونه که در مقاطع ابتدایی مسئله بهداشت ، آموزش قرآن ، رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی ، مصرف سوخت ، صرفه جویی در آب و... مورد توجه قرار گرفته است ، حجاب نیز باید در ردیف امور قابل توجه قرار گیرد.
آجرلو ادامه داد: نقش آموزش و پرورش در نهادینه کردن فرهنگ حجاب در جامعه بسیار مهم و حائز اهمیت است و این موضوع باید به صورت کامل در آموزش و پروش نهادینه شود اما بررس کتب درسی نشان می دهد که نظام آموزشی ما به رسالت خود در این زمینه عمل نکرده است.
وی تصریح کرد: موضوعاتی هم که برای طرح موضوع حجاب به صورت آشکار و پنهان در کتب درسی است فاقد جذابیت های لازم است و در شناساندن این موضوع به بچه ها از تصایر نامناسب و استفاده شده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: در مقاطع بالاتر آموزشی اثری از موضوع حجاب در کتب درسی مشاهده نمی شود و حجاب هر سطح درسی بالاتر می رود در کتب بیشتر رنگ می بازد بنابراین نباید توقع دخترانی محجبه و دارای پوشش اسلامی را داشته باشیم .
به گفته آجرلو ، از مجموع 1800 تصویر موجود در کتاب ها با موضوع حجاب ، 1400 تصویر به حجاب کامل پرداخته و بحثی راجع علل علمی و فلسفی حجاب در کتب درسی نشده است.
نظر شما